Kuinka muuttaa mediatiedostoa (kuvat, PDF-tiedostot) käännetyssä versiossani

Median kääntäminen.

Jos haluat esitellä erityyppistä mediaa (esim. kuvaa ja tekstiä) verkkosivustosi käännetyssä versiossa, ConveyThis voi auttaa. Lisää vain käännetyn median URL-osoite käännöksiisi. Mitä tulee mediatiedostojen, kuten PDF-tiedostojen, kääntämiseen, prosessi on sama.

1. Siirry asetusvalikkoon ja napsauta Shom lisää vaihtoehtoja.

asetukset

2. Määritä Yleisissä asetuksissa, mitä mediaa haluat kääntää (Media, Video, PDF).

3. Siirry media-sivustollesi ja vaihda kieltä.

Kuvakaappaus 2 7

4. Siirry ConveyThis-tekstieditoriin ja etsi mediasi käännös. Nyt voit muuttaa URL-osoitteen mediatiedostoksi, mitä tarvitset.

Kuvakaappaus 3 4

5. Päivitä tiedostosi ja tarkista, onko tiedostossa muutoksia.

Kuvakaappaus 4 2
Edellinen Järjestelmänvalvojien, johtajien ja kääntäjien lisääminen/poistaminen
Seuraava Kuinka varmasti poistaa käännös?