Vaihda asentoa

Kuinka muuttaa kielenvaihtajan asentoa?

Muuttaaksesi kielenvaihtajan asentoa, siirry "Asetukset"-sivulle ja paina "Näytä lisää vaihtoehtoja".

lippu1

Vieritä alas kohtaan "Sijainti". Siellä voit vaihtaa kielenvaihtajan asentoa.

asema

Kuinka sijoittaa kielenvaihtaja elementtiin?

Voit sijoittaa kielenvaihtajan oman elementtisi sisään. Voit esimerkiksi sijoittaa sen navigointivalikkoon tai alatunnisteeseen.

Tätä varten aseta "Position type" -asetukseksi "Custom" ja kirjoita elementin "id".

mukautettu sijainti

Miten löydän elementin "id"?

Voit tehdä tämän siirtymällä sivustollesi ja napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella elementtiä, johon haluat sijoittaa kielenvaihtajan. Valitse ponnahdusvalikosta "Tarkista".

tarkastaa

Sinun pitäisi nähdä valitun elementin "id". Jos et näe sitä, sinun on lisättävä se itse muokkaamalla verkkosivustomallia.

mukautettu tunnus
Edellinen Vaihda lippu
Seuraava ConveyThis Sanasto