BigCommerce-integraatio

Miten ConveyThis asennetaan:

Bigcommerce-laajennus

CoveyThis Translate -sovelluksen integrointi mille tahansa verkkosivustolle on uskomattoman yksinkertaista, eikä BigCommerce-alusta ole poikkeus. Noudata yksinkertaista, vaiheittaista opastamme lisätäksesi ConveyThis-sovellukseesiBigCommercesivusto vain muutamassa minuutissa.

Vaihe 1

Luo ConveyThis.com-tili ja vahvista se.

Vaihe #2

Siirry hallintapaneelissasi (sinun on oltava kirjautuneena) ylävalikosta kohtaan «Domains».

Vaihe #3

Napsauta tällä sivulla "Lisää verkkotunnus".

Verkkotunnuksen nimeä ei voi muuttaa, joten jos olet tehnyt virheen olemassa olevan verkkotunnuksen kanssa, poista se ja luo uusi.

Kun olet valmis, napsauta "Asetukset".

*Jos asensit ConveyThisn aiemmin WordPressille/Joomlalle/Shopifylle, verkkotunnuksesi on jo synkronoitu ConveyThis-sovellukseen ja näkyy tällä sivulla.
Voit ohittaa verkkotunnuksen lisäämisen ja klikata verkkotunnuksesi vieressä olevaa "Asetukset".

Vaihe #4

Nyt olet pääasetussivulla.

Valitse verkkosivustosi lähde- ja kohdekieli(t).

Napsauta "Tallenna kokoonpano".

Vaihe #5

Vieritä nyt alas ja kopioi JavaScript-koodi alla olevasta kentästä.

js-koodi

*Myöhemmin saatat haluta tehdä joitain muutoksia asetuksiin. Jotta voit ottaa ne käyttöön, sinun on ensin tehtävä kyseiset muutokset ja kopioitava sitten päivitetty koodi tälle sivulle.

* WordPress/Joomla/Shopify EI tarvitse tätä koodia. Lisätietoja saat vastaavan alustan ohjeista.

Vaihe #6

Siirry sitten BigCommerce-ohjauspaneeliin -> "StoreFront" -> "Script Manager".

Myymälä
ScriptManager

Vaihe #7

Napsauta "Luo komentosarja" ja täytä kaikki kentät.

1. Käsikirjoituksen nimi: ConveyThis
  2. Kuvaus: (mikä tahansa kuvaus)
  3. Sijainti sivulla: Alatunniste
  4. Valitse sivut, joille skripti lisätään: Kaikki sivut
  5. Käsikirjoitusluokka: Essential
  6. Skriptin tyyppi: Script
  7. Skriptin sisältö: Liitä aikaisin kopioimasi koodi
  8. Tallenna se
Lisää käsikirjoitus 1
Lisää käsikirjoitus 2

Vaihe #8

*Jos haluat muokata painiketta tai tutustua lisäasetuksiin, palaa pääasetussivulle (kieliasetukset) ja napsauta "Näytä lisää vaihtoehtoja".

Edellinen Backbone.js-käännöslaajennus
Seuraava Bubble Translation Plugin