Indicadores de dominio verificados

Captura de pantalla 1

Despois de engadir correctamente un dominio ao sistema, verá unha notificación que confirma que o widget agora está activo e listo para usar. É fundamental entender que a funcionalidade das traducións permanecerá inaccesible a menos que se active primeiro o widget. Isto garante que todos os servizos de tradución funcionen de forma fluida e eficiente a través do teu dominio. Para activar o widget, debes seguir os pasos detallados indicados nas instrucións. Estas directrices están deseñadas para axudarche durante o proceso de activación sen ningún problema. Podes atopar facilmente a ligazón a estas instrucións xunto ao nome do sistema de integración. Esta ligazón é a túa porta de entrada para aproveitar todas as capacidades dos servizos de tradución, garantindo unha integración perfecta no teu dominio.

Por exemplo, ten un sitio web en WordPress

Plugin de tradución de Wordpress

Vaia á súa páxina de inicio de WordPress e vai a "Complementos" A continuación, faga clic en "Engadir novo"

Escribe ConveyThis no campo de busca e aparecerá o complemento.

Fai clic en "Instalar agora" e despois en "Activar" .

O complemento instalarase, pero non se configurará. Fai clic en "Obter clave api" para rexistrarte en ConveyThis e obter a clave api.

Se tes un sitio web en Wix

1200px sitio web de Wix.com logo.svg

Integrar ConveyThis no teu sitio é rápido e sinxelo, e Wix non é unha excepción. En só uns minutos aprenderás a instalar ConveyThis en Wix e comezarás a darlle a funcionalidade multilingüe que necesitas.

Busca o noso complemento na lista de aplicacións dispoñibles de Wix .

Serás dirixido á páxina de configuración dentro da túa conta de conveythis.com.

A próxima vez, vai á lista da túa aplicación e fai clic en «Xestionar» na aplicación ConveyThis.

Selecciona o idioma de orixe (orixinal) do teu sitio web e os idiomas de destino aos que queres traducilo. Fai clic en "Gardar configuración" unha vez que remates.

Se tes sitio web noutros servizos

plugin de tradución angular

Integrar o widget JavaScript de ConveyThis en calquera sitio web é incriblemente sinxelo. Só tes que seguir a nosa sinxela guía paso a paso para engadir ConveyThis ao teu sitio web en poucos minutos.

Copia o código JavaScript da túa configuración.

Captura de pantalla 3
Anterior Traducir sitio web de WordPress
A continuación Complemento de tradución de Volusion