Integración de JavaScript

Como instalar ConveyThis en:

Widget de JavaScript

Integrar o widget JavaScript de ConveyThis en calquera sitio web é incriblemente sinxelo. Só tes que seguir a nosa sinxela guía paso a paso para engadir ConveyThis ao teu sitio web en poucos minutos.

Paso 1

Crea unha conta de ConveyThis, confirma o teu correo electrónico e accede ao panel de control da túa conta.

Paso #2

No teu panel (ten que estar rexistrado) navegue ata «Dominios» no menú superior.

Paso #3

Nesta páxina fai clic en "Engadir dominio".

Non hai forma de cambiar o nome de dominio, polo que se cometeches un erro co nome de dominio existente, simplemente elimínao e crea un novo.

Unha vez feito, fai clic en "Configuración".

*Se instalaches ConveyThis anteriormente para WordPress/Joomla/Shopify, o teu nome de dominio xa estaba sincronizado co ConveyThis e estará visible nesta páxina.
Podes omitir o paso de engadir o dominio e premer en «Configuración» ao lado do teu dominio.

Paso #4

Agora estás na páxina de configuración principal.

Seleccione os idiomas de orixe e destino para o seu sitio web.

Fai clic en "Gardar configuración".

Paso #5

Agora desprácese cara abaixo e copie o código JavaScript do campo de abaixo.

<!-- ConveyThis code -->
<script type="rocketlazyloadscript" data-minify="1" src="https://www.conveythis.com/wp-content/cache/min/1/javascript/conveythis-initializer.js?ver=1714686201" defer></script>
<script type="rocketlazyloadscript" data-rocket-type="text/javascript">
  document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(e) {
    ConveyThis_Initializer.init({
      api_key: "pub_xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"
    });
  });
</script>
<!-- End ConveyThis code -->

*Máis adiante pode querer facer algúns cambios na configuración. Para aplicalos terás que facer eses cambios primeiro e despois copiar o código actualizado nesta páxina.

*Para WordPress/Joomla/Shopify NON necesitas este código. Para obter máis información, consulte as instrucións da plataforma asociada.

Paso #6

No panel de administración do teu sitio web vai á páxina HTML e pega este código JS xusto antes do teu

*Se queres que o botón apareza en determinadas páxinas do teu sitio web, debes colocar o noso JS no código desas páxinas concretas.

Paso #7

Iso é. Visite o seu sitio web, actualice a páxina e aparecerá o botón de idioma alí.

Parabéns, agora podes comezar a traducir o teu sitio web.

*Se queres personalizar o botón ou familiarizarte con outras opcións, volve á páxina de configuración principal (con axustes de idioma) e fai clic en "Mostrar máis opcións".

Anterior Complemento de tradución de Instapage
A continuación Complemento de tradución de Jimdo