Traducir sitio web de WordPress

Como instalar ConveyThis en:

Plugin de tradución de Wordpress

Integrar ConveyThis no teu sitio é rápido e sinxelo, e WordPress non é unha excepción. En só uns minutos aprenderás a instalar ConveyThis en WordPress e comezarás a darlle a funcionalidade multilingüe que necesitas.

Paso 1

Vaia á súa páxina de inicio de WordPress e vai a "Complementos" A continuación, faga clic en "Engadir novo"

Paso #2

Escribe ConveyThis no campo de busca e aparecerá o complemento.

Fai clic en "Instalar agora" e despois en "Activar".

Paso #3

O complemento instalarase, pero non se configurará. Fai clic en "Obter clave api" para rexistrarte en ConveyThis e obter a clave api.

Paso #4

Seleccione os idiomas de orixe e destino e prema en "Gardar cambios".

Despois de gardar os cambios, vai ao teu sitio e usa o botón de cambio de idioma.

Parabéns! Traduciches correctamente o teu sitio de WordPress con ConveyThis.

Anterior Traducir o sitio web de Wix
A continuación Indicadores de dominio verificados