Traducir o sitio web de Wix

Como integrar ConveyThis con:

1200px sitio web de Wix.com logo.svg

Integrar ConveyThis no teu sitio é rápido e sinxelo, e Wix non é unha excepción. En só uns minutos aprenderás a instalar ConveyThis en Wix e comezarás a darlle a funcionalidade multilingüe que necesitas.

Paso 1

Crea e confirma unha conta en Wix.com.

Paso #2

Busca o noso complemento na lista de aplicacións dispoñibles de Wix.

Paso #3

Serás dirixido á páxina de configuración dentro da túa conta de conveythis.com.

A próxima vez, vai á lista da túa aplicación e fai clic en «Xestionar» na aplicación ConveyThis.

Paso #4

Selecciona o idioma de orixe (orixinal) do teu sitio web e os idiomas de destino aos que queres traducilo. Fai clic en "Gardar configuración" unha vez que remates.

Paso #5

Despois da integración, non esquezas publicar a túa páxina! Volve cargar a túa páxina e o tradutor de ConveyThis aparecerá na túa esquina inferior. Parabéns! Integraches ConveyThis correctamente no teu sitio Wix.

*Se queres personalizar o botón ou familiarizarte con outras opcións, volve á páxina de configuración principal (con axustes de idioma) e fai clic en «Mostrar máis opcións».

Anterior Traducir o sitio web de WebFlow
A continuación Traducir sitio web de WordPress