Traducir o sitio web de WebFlow

Como instalar ConveyThis en:

Complemento webflow

Integrar ConveyThis no teu sitio é rápido e sinxelo, e WebFlow non é unha excepción. En só uns minutos aprenderá a instalar ConveyThis en WebFlow e comezará a darlle a funcionalidade multilingüe que necesita.

Paso 1

Crea unha conta de ConveyThis, confirma o teu correo electrónico e accede ao panel de control da túa conta.

Paso #2

Despois de acceder ao seu panel , vai á pestana "Dominios" na barra de ferramentas esquerda.

Paso #3

Engade un dominio usando o botón da parte superior dereita e, cando remates, fai clic en Configuración.

Os dominios non se poden renomear, polo que terás que eliminalos e escribir de novo se cometeches un erro.

Paso #4

Selecciona o idioma de orixe (orixinal) do teu sitio web e os idiomas de destino aos que queres traducilo. Fai clic en "Gardar configuración" unha vez que remates.

Paso #5

Copia este JavaScript:

<!-- ConveyThis code -->
<script type="rocketlazyloadscript" data-minify="1" src="https://www.conveythis.com/wp-content/cache/min/1/javascript/conveythis-initializer.js?ver=1714686201" defer></script>
<script type="rocketlazyloadscript" data-rocket-type="text/javascript">
  document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(e) {
    ConveyThis_Initializer.init({
      api_key: "pub_xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"
    });
  });
</script>
<!-- End ConveyThis code -->

Paso #6

Vaia a "Configuración do proxecto" no seu creador de sitios WebFlow.

Paso #7

Vaia á pestana "Código personalizado" e pega o código sempre que sexa necesario. Finalmente, garda os cambios e volve cargar a páxina. Parabéns! Integraches ConveyThis correctamente no teu sitio WebFlow.

*Se queres personalizar o botón ou familiarizarte con outras opcións, volve á páxina de configuración principal (con axustes de idioma) e fai clic en "Mostrar máis opcións".

Anterior Integración SquareSpace
A continuación Traducir o sitio web de Wix