Integración SquareSpace

Instrución

Como instalar ConveyThis en SquareSpace?

Paso 1

Crea unha conta de ConveyThis.com e confírmaa.

Paso #2

No teu panel (ten que estar rexistrado) navegue ata "Dominios" no menú superior.

dominio do menú

Paso #3

Nesta páxina fai clic en "Engadir dominio".

Non hai forma de cambiar o nome de dominio, polo que se cometeches un erro co nome de dominio existente, simplemente elimínao e crea un novo.

Unha vez feito, fai clic en "Configuración".

configuración nova

*Se instalaches ConveyThis anteriormente para WordPress/Joomla/Shopify, o teu nome de dominio xa estaba sincronizado co ConveyThis e estará visible nesta páxina.
Podes omitir o paso de engadir un dominio e só tes que facer clic en "Configuración" ao lado do teu dominio.

Paso #4

Agora estás na páxina de configuración principal.

Seleccione os idiomas de orixe e destino para o seu sitio web.

Fai clic en "Gardar configuración".

configuración principal nova

Paso #5

Agora desprácese cara abaixo e copie o código JavaScript do campo de abaixo.

código js

*Máis adiante pode querer facer algúns cambios na configuración. Para aplicalos terás que facer eses cambios primeiro e despois copiar o código actualizado nesta páxina.

*Para WordPress/Joomla/Shopify NON necesitas este código. Para obter máis información, consulte as instrucións da plataforma asociada.

Paso #6

Vaia ao seu panel de SquareSpace e siga os seguintes pasos: "Configuración" -> "Avanzado" -> "Inxección de código".

configuración sqsp
avanzado
inxección de código

Paso #7

Pega ese código no formulario "HEADER" e garda os cambios.

formulario de cabeceira

Paso #8

Iso é. Visite o seu sitio web, actualice a páxina e aparecerá o botón de idioma alí.

Parabéns, agora podes comezar a traducir o teu sitio web.

*Se queres personalizar o botón ou familiarizarte con outras opcións, volve á páxina de configuración principal (con axustes de idioma) e fai clic en "Mostrar máis opcións".

Anterior Páxina de pago de Shopify Translate
A continuación Traducir o sitio web de WebFlow