Como podo redirixir automaticamente os meus visitantes ao seu propio idioma?

Redirixir visitantes

Cando activas a función de "redirección automática" de ConveyThis, dirixirá automaticamente aos visitantes ao seu idioma preferido en función do idioma do seu navegador, en lugar do seu enderezo IP.

1) Para activar esta función, vai a Configuración e fai clic en Mostrar máis opcións.

axustes

2) Na configuración xeral, configure "Si" para activar a función de redirección.

Captura de pantalla 2 3

3) Garda os cambios.

Captura de pantalla 3 2
Anterior Excluír páxinas e divs da tradución con ConveyThis
A continuación Como podo traducir fontes de produtos RSS e XML? Fácil e rápido