Excluír páxinas e divs da tradución con ConveyThis

1. Páxinas excluídas

a. Excluír URL usando as regras de exclusión

Para excluír unha páxina, visita as túas páxinas excluídas

glosario 2

A continuación, engade o URL relativo da páxina que queres excluír.

Aquí podes excluír páxinas da tradución. Use os seguintes roles:

Iniciar : excluír todas as páxinas que comezan por . Por exemplo, https://example.com/blog/hello-world

Fin : exclúe todas as páxinas que conteñan . Por exemplo, https://example.com/blog/hello-world

Conter : exclúe todas as páxinas onde conteña o URL . Por exemplo, https://example.com/blog/ hello -world

Igual : excluír unha única páxina onde o URL sexa exactamente o mesmo . Por exemplo, https://example.com/blog/hello-world

* Ten en conta que debes usar URL relativos. Por exemplo, para a páxina https://example.com/blog/ use /blog

2. Excluír bloques

Se queres excluír unha parte específica do teu sitio web, como a cabeceira, por exemplo, vai á páxina de ID DIV excluído.

3. Glosario

As regras de tradución non impiden que o material sexa traducido; simplemente estipulan que determinadas palabras deben ser representadas dun xeito particular no seu sitio web.

Para manter a coherencia das túas traducións, di a ConveyThis que palabra clave ou frase se debe traducir dun xeito determinado ou non traducirse en absoluto.

Por exemplo, cando traducimos o sitio web de ConveyThis, especificamos o nome da marca: "ConveyThis" para permanecer como "ConveyThis" en todos os idiomas.
Teña en conta que o glosario distingue entre maiúsculas e minúsculas. Por exemplo, "ConveyThis" ≠ "VEYTHIS"

glosario
Anterior Activa os cambios de dirección do texto para sitios web multilingües con ConveyThis
A continuación Como podo redirixir automaticamente os meus visitantes ao seu propio idioma?