Por que non podo acceder ao editor visual?

Tes algún problema co editor visual?

Se o teu sitio web está protexido por contrasinal ou se estás usando un modo de mantemento, o Editor visual non poderá acceder ao teu sitio web.

Asegúrate de introducir ben o URL completo do teu sitio web na configuración do teu dominio.

Captura de pantalla 19
Se aínda non funciona, asegúrate de ter instalado o complemento no teu sitio web ou engade o script correctamente.
Anterior As traducións non se amosan no meu sitio web
A continuación Por que o meu sitio web non está traducido algunhas partes?