As traducións non se amosan no meu sitio web

Para comezar, limpa a caché do seu sitio web e do navegador e, a continuación, volve abrir o seu sitio web para ver se se aplicaron os cambios. Se non é así, é posible que editases a tradución incorrecta. Para asegurarte de editar a tradución correcta, siga esta lista de verificación:

1. Usando o Editor Visual

Captura de pantalla 6

Edita as traducións que non estean actualizadas e mostradas correctamente.

Captura de pantalla 7
Captura de pantalla 8

2. Usando o Editor de texto

Tenta buscar na túa Lista de traducións a cadea orixinal relacionada coa tradución que non estea correctamente actualizada.
Captura de pantalla 18

Non dubides en Actualizar* a páxina do teu sitio web, borrar a caché e comprobar de novo nunha xanela de incógnito se non notas os cambios.

* Actualización dura:
Mac: cmd shift R
PC: ctrl F5

Anterior Traducir PDF (adoptar ficheiros PDF para un idioma específico)
A continuación Por que non podo acceder ao editor visual?