Como seleccionar o plan máis axeitado que satisfaga as súas necesidades?

Como seleccionar o plan máis axeitado que satisfaga as súas necesidades?

Este artigo abarca os factores esenciais para seleccionar o plan axeitado para satisfacer as túas necesidades e ofrece orientación para estimar o teu reconto de palabras.

1. Cales son os distintos plans dispoñibles e que funcións ofrecen?

ConveyThis ofrece unha variedade de plans e funcións adaptadas ás necesidades individuais. Podes atopar todos os detalles sobre estes plans na nosa documentación de prezos:

Como seleccionar o plan máis axeitado que satisfaga as súas necesidades?

Captura de pantalla 14

Como seleccionar o plan máis axeitado que satisfaga as súas necesidades?

Captura de pantalla 15

Para atopar o plan ideal para o teu sitio web, avalía os teus requisitos específicos e selecciona a opción adecuada en función do número de palabras traducidas. Use esta páxina para tomar a súa decisión en consecuencia.

2. Como calculo ou estimo o reconto total de palabras traducidas?

Para comprender o concepto de reconto de palabras traducidas e o seu cálculo, lea primeiro o artigo mencionado. Podes estimar o reconto de palabras orixinal do teu sitio web mediante a ferramenta en liña Conta de palabras (actualmente en versión beta). A ferramenta ofrece unha estimación do número de palabras, detalles da páxina e un control deslizante para seleccionar o número desexado de idiomas traducidos. Ao seleccionar os idiomas, mostrarase o prezo do plan máis axeitado. Alternativamente, pode estimar o número de palabras traducidas utilizando o número medio de palabras por páxina. Por exemplo, se tes 20 páxinas e engades 2 idiomas adicionais, o total das palabras traducidas sería o seguinte: [inserir número].

Como seleccionar o plan máis axeitado que satisfaga as súas necesidades?

Captura de pantalla 16

Como seleccionar o plan máis axeitado que satisfaga as súas necesidades?

Listo para comezar?

Proba ConveyThis coa nosa proba de 7 días
Anterior Como modificar o teu enderezo de correo electrónico de contacto con ConveyThis
A continuación É posible usar ConveyThis para varios sitios web?