É posible usar ConveyThis para varios sitios web?

Para usar ConveyThis en varios sitios web, necesitarás a función Multisite, onde cada sitio web corresponde a un nome de dominio. Consulte a páxina de prezos para obter máis detalles.

É posible usar ConveyThis para varios sitios web?

É posible usar ConveyThis para varios sitios web?

Os plans gratuíto, de inicio e de negocio permiten o uso de ConveyThis só nun sitio web.

Captura de pantalla 6

Estes son os plans premium que permiten o uso múltiple de sitios web:

• Pro: ata 3 sitios web
  • Avanzado: ata 10 sitios web
  • Ampliado: ata 20 sitios web Para os plans Enterprise, póñase en contacto connosco en https://www.conveythis.com/enterprise/
  • Grandes empresas e corporacións: máis de 100

Teña en conta que o límite de reconto de palabras en cada plan aplícase colectivamente a todos os proxectos da conta. Non obstante, os límites lingüísticos, os membros do equipo e as características son específicos de cada proxecto. Por exemplo, pode traducir o Proxecto A a 2 idiomas e o Proxecto B a 5 idiomas por separado.

Captura de pantalla 7
Captura de pantalla 8

Listo para comezar?

Proba ConveyThis coa nosa proba de 7 días
Anterior Como seleccionar o plan máis axeitado que satisfaga as súas necesidades?
A continuación Restablece ou cambia o teu contrasinal: un proceso sinxelo con ConveyThis