Integración Joomla

Como instalar ConveyThis en:

Traducións de complementos de Joomla

Integrar ConveyThis no teu sitio é rápido e sinxelo, e Joomla non é unha excepción. En só uns minutos aprenderás a instalar ConveyThis en Joomla e comezarás a darlle a funcionalidade multilingüe que necesitas.

Paso 1

Vai ao teu panel de control de Joomla e fai clic en «Sistema» — «Extensións»

Paso #2

Escribe ConveyThis no campo de busca e aparecerá a extensión. Fai clic nel para acceder á páxina de instalación.

Aquí fai clic no botón «Instalar» e despois fai clic de novo en «Instalar» na páxina de confirmación.

Paso #3

Unha vez completada a instalación, vai á categoría «Compoñentes» e ConveyThis aparece alí. Fai clic nel.

Paso #4

Nesta páxina debes configurar a túa configuración.

Para facelo, primeiro debes crear unha conta en www.conveythis.com se aínda non o fixeches.

Paso #5

Unha vez que confirmes o teu rexistro, dirixirase ao teu panel de control.

Copia a túa clave API única e volve á páxina de configuración da extensión.

Paso #6

Pega a túa clave API no campo correspondente.

Seleccione os idiomas de orixe e destino.

Fai clic en «Gardar configuración».

Paso #7

Iso é. Visite o seu sitio web, actualice a páxina e aparecerá o botón de idioma alí.

Parabéns, agora podes comezar a traducir o teu sitio web.

*Se queres personalizar o botón ou familiarizarte con outras opcións, volve á páxina de configuración principal (con axustes de idioma) e fai clic en «Mostrar máis opcións».

Solución de problemas

Se recibe un erro 404 ao premer o botón de idioma, entón debes activar a «Reescritura de URL» nas túas configuracións globais.

Anterior Complemento de tradución de Jimdo
A continuación Complemento de tradución Lander