Integración Weebly

Complemento da aplicación Weebly

Integrar ConveyThis no teu sitio é rápido e sinxelo, e Weebly non é unha excepción. En só uns minutos aprenderás a instalar ConveyThis en Weebly e comezarás a darlle a funcionalidade multilingüe que necesitas.

Paso 1

Abre o teu sitio de Weebly no modo de edición.

Vaia a "App" e pon "ConveyThis" na barra de busca. Instala a aplicación.

Paso #2

Cando finalice a instalación, verifique o dominio para a nova instalación e prema en «Gardar».

Paso #3

Serás dirixido á páxina de configuración dentro da túa conta de conveythis.com.

A próxima vez, vai á lista da túa aplicación e fai clic en «Xestionar» na aplicación ConveyThis.

Paso #4

Agora estás na páxina de configuración principal. Fai axustes iniciais sinxelos.

Seleccione o idioma de orixe, o idioma de destino e prema en «Gardar configuración».

Paso #5

Iso é. Volve ao modo de edición do teu sitio de Weebly e publica os cambios.

Parabéns, agora podes comezar a traducir o teu sitio web.

*Se queres personalizar o botón ou familiarizarte con outras opcións, volve á páxina de configuración principal (con axustes de idioma) e fai clic en «Mostrar máis opcións».

Anterior Complemento de tradución de Volusion
A continuación Integración WooCommerce