É posible facer o pago con outra moeda?

Este artigo explica como ConveyThis xestiona as diferentes moedas para os teus pagos . Descubra o proceso de xestión de moeda sen problemas.

Pago noutra moeda:

Como temos a súa sede en Nova York, Estados Unidos, facturamos en dólares ($) os servizos de ConveyThis. Se pagas cunha moeda diferente, como euros, a túa tarxeta de crédito cargarase nesa moeda e o teu banco converteraa automaticamente en euros en función dos nosos prezos que aparecen na nosa páxina de prezos ( https://conveythis.com/pricing / ). As súas facturas, accesibles na páxina https://dashboard.conveythis.com/billing/ , tamén reflectirán o cargo na súa propia moeda. Podes usar calquera conversor de moeda en liña, como "conversor de moeda" en Google, para comprobar os tipos de cambio actuais.

É posible facer o pago con outra moeda?

Captura de pantalla 20

É posible facer o pago con outra moeda?

Listo para comezar?

Proba ConveyThis coa nosa proba de 7 días
Anterior ConveyThis cumpre GDPR?
A continuación Actualiza o teu plan: entendendo o proceso de pago