ConveyThis está dispoñible de balde?

Este artigo ofrece información sobre os requisitos e condicións para usar a versión gratuíta de ConveyThis . Descubre como acceder aos seus servizos sen custo.

Período de proba gratuíto de 7 días

Tras o rexistro, ConveyThis ofrece unha proba gratuíta de 7 días para explorar os seus servizos. Durante este período, podes traducir ata 10.000 palabras sen ningún custo.

ConveyThis está dispoñible de balde?

Captura de pantalla 17

Para atopar o plan ideal para o teu sitio web, avalía os teus requisitos específicos e selecciona a opción adecuada en función do número de palabras traducidas. Use esta páxina para tomar a súa decisión en consecuencia.

Despois da proba de 7 días, tes dúas opcións: Se o teu sitio web ten menos de 2.000 palabras e só queres un idioma, podes seguir usando o plan Gratuíto, que se selecciona automaticamente. Non obstante, se o teu sitio web ten máis de 2.000 palabras, debes actualizar o teu plan ou reducir o número de palabras para seguir usando ConveyThis. Para os plans gratuítos, se se supera o límite de palabras, as traducións non estarán dispoñibles temporalmente ata que volva alcanzar o límite.

ConveyThis está dispoñible de balde?

Captura de pantalla 14

ConveyThis está dispoñible de balde?

Captura de pantalla 15

ConveyThis está dispoñible de balde?

Listo para comezar?

Proba ConveyThis coa nosa proba de 7 días
Anterior Como modificar os teus datos de pago
A continuación ConveyThis cumpre GDPR?