Edita as túas traducións facilmente con ConveyThis

Hai 3 formas diferentes de engadir traducións manuais ou editar traducións automáticas:

1) Lista de traducións

a) Vaia á súa Lista de traducións.

Ten en conta que se non tes traducións, terás que visitar as túas páxinas web no idioma traducido para que ConveyThis xere as traducións.

Captura de pantalla 1
damaine

b) Seleccione un editor de texto no idioma que quere cambiar.

Captura de pantalla 3

c) Edita a túa tradución.

Podes facer cambios na túa tradución facendo clic no campo de entrada dereito e cambiando á tradución desexada. Todos os cambios gárdanse automaticamente e mostraranse no teu sitio cunha notificación "Tradución actualizada".

Captura de pantalla 4

Hai un par de ferramentas para navegar facilmente dentro da túa lista.

• Barra de busca para buscar traducións específicas
  • Ordenar por Tradución
  • Última actualización e outros filtros para ordenar as túas traducións

Cando rematen as túas edicións, vai ao teu sitio web e actualízao, deberías ver as túas traducións editadas.

Captura de pantalla 5

2) Editor visual

Podes ir ao editor visual das túas listas de tradución.

Para editar unha tradución, fai clic no lapis azul. Aparecerá unha caixa e poderás cambiar as traducións. Unha vez feito isto, lerá a seguinte mensaxe "Gardouse a tradución".

Captura de pantalla 6
Captura de pantalla 7
Captura de pantalla 8

Usando o editor visual, tes a opción de navegar a páxinas específicas usando un botón "Navegar" e navegar ata o teu sitio facilmente.

Captura de pantalla 9

3) O glosario

Desde o teu panel de ConveyThis , tamén tes acceso ao Glosario:

Aplicar regras de nunca traducir ou traducir sempre: establece regras para traducir sempre ou nunca o contido orixinal dun xeito específico no idioma de destino

glosario
Anterior Elimina facilmente traducións con ConveyThis
A continuación Activa os cambios de dirección do texto para sitios web multilingües con ConveyThis