Como cambiar un ficheiro multimedia (imaxes, PDF) na miña versión traducida

Tradución a medios.

Se precisa mostrar un tipo diferente de medios (por exemplo, unha imaxe con texto) na versión traducida do seu sitio web, ConveyThis pode axudar. Só ten que engadir o URL dos medios traducidos ás súas traducións. Cando se trata de traducir ficheiros multimedia como PDF, o proceso é o mesmo.

1. Vaia ao menú de configuración e fai clic en Shom máis opcións.

axustes

2. En Configuración xeral, configure os medios que precisa traducir (Multimedia, Vídeo, PDF).

3. Vai ao teu sitio web con medios e cambia de idioma.

Captura de pantalla 2 7

4. Vaia ao editor de texto ConveyThis e busque tradución para os seus medios. Agora podes cambiar o URL ao ficheiro multimedia que necesitas.

Captura de pantalla 3 4

5. Actualiza o teu e comprobe se hai cambios no ficheiro.

Captura de pantalla 4 2
Anterior Como engadir/eliminar administradores, xestores e tradutores
A continuación Como eliminar definitivamente unha tradución?