Podo importar/exportar as miñas traducións?

As características de importación/exportación

A función de importación/exportación está dispoñible para os plans Pro+ e superiores.

Se non estás rexistrado en ningún destes plans, debes ir á túa páxina Traducións e modificar manualmente cada tradución individualmente.

Exportando traducións

Vaia á páxina Dominios e fai clic no menú de tres puntos, escolle da lista en que formato necesitas exportar traducións.

Captura de pantalla 3 3

Importación de traducións

Se queres engadir traducións externas ao teu proxecto ConveyThis , é importante exportar primeiro as traducións existentes. Isto garante que as túas traducións se correspondan con precisión co contido orixinal, xa que ConveyThis ten o seu propio método para ler, analizar e segmentar o contido antes de crear as traducións.

Vaia á páxina Dominios e fai clic no menú de tres puntos, despois no botón CSV/TMX para importar traducións.

Captura de pantalla 2 6
Anterior Podo personalizar os meus URL?
A continuación Cambiar bandeira