Shtyp: Qëndroni të përditësuar me ConveyThis News

Bëjeni faqen tuaj të internetit shumëgjuhëshe në 5 minuta
Përcillni këtë demonstrim
Përcillni këtë demonstrim

Po kërkoni të shkruani një artikull ose një rishikim në Youtube rreth ConveyThis? Le ta bëjmë të thjeshtë. Përdorni logot, titullin dhe përshkrimet tona të markës për të shpejtuar përparimin tuaj!

Prezantimi

Përshkrim i shkurtër

ConveyThis thyen barrierat gjuhësore duke i ndihmuar faqet e internetit të bëhen shumëgjuhëshe në pak sekonda.

Përshkrimi i gjatë

E themeluar në vitin 2008 dhe me seli në Nju Jork, ConveyThis po fuqizon mbi 10,000 faqe interneti shumëgjuhëshe në mbarë botën. Misioni i kompanisë sonë është të thyejë të gjitha barrierat gjuhësore dhe t'u mundësojë të gjitha llojeve të bizneseve të komunikojnë me klientët e tyre në gjuhën e tyre qofshin ajo anglisht, spanjisht, frëngjisht apo kinezisht; kështu, duke zgjeruar miqësinë e faqeve të internetit për përdoruesit, duke rritur trafikun organik dhe konvertimet e shitjeve.

Logo

përcjell këtë logo
logoja blu horizontale 554x100 1

Fontet

Poppins:

Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm Nn Oo Pp Qq Rr Ss Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

Ngjyrat

#1A4CAF

#fe4c1c

#0811fb

#fdd76e

#747794

Shtypni Kontakt

Po kërkoni të shkruani një artikull për ne? Apo merrni një intervistë për kanalin tuaj të podcast ose Youtube?