Waarom heb ik geen toegang tot de Visuele Editor?

Heeft u een probleem met de Visuele editor?

Als uw website met een wachtwoord is beveiligd of als u een onderhoudsmodus gebruikt, heeft de Visuele Editor geen toegang tot uw website.

Zorg ervoor dat u de volledige URL van uw website goed heeft ingevoerd in uw domeinconfiguratie.

Schermafbeelding 1 9
Als het nog steeds niet werkt, controleer dan of je de plug-in op je website hebt geïnstalleerd of voeg het script correct toe.
Vorige Vertalingen worden niet op mijn website weergegeven
Volgende Waarom zijn sommige delen van mijn website niet vertaald?