Vertalingen worden niet op mijn website weergegeven

Wis om te beginnen de cache van uw website en browser en open vervolgens uw website opnieuw om te zien of de wijzigingen zijn toegepast. Als dit niet het geval is, heeft u mogelijk de onjuiste vertaling aangepast. Volg deze checklist om er zeker van te zijn dat u de juiste vertaling bewerkt:

1. De visuele editor gebruiken

Schermafbeelding 6

Bewerk de vertalingen die niet correct zijn bijgewerkt en weergegeven.

Schermafbeelding 7
Schermafbeelding 8

2. De teksteditor gebruiken

Probeer in uw vertaallijst de originele string te zoeken die verband houdt met de vertaling en die niet correct is bijgewerkt.
Schermafbeelding 1 8

Aarzel niet om de pagina van uw website hard te vernieuwen*, de cache te wissen en terug te keren in een incognitovenster als u de wijzigingen niet opmerkt.

* Hard vernieuwen:
Mac: cmdshift R
PC: ctrl F5

Vorige Vertaal PDF (adopteer PDF-bestanden voor specifieke taal)
Volgende Waarom heb ik geen toegang tot de Visuele Editor?