Waarom zijn sommige delen van mijn website niet vertaald?

Waarom is de website niet volledig vertaald?

Als u een taal heeft gekozen met de ConveyThis- knop en merkt dat sommige delen van uw inhoud niet zijn vertaald, kunnen er vier mogelijke oorzaken zijn. Hieronder vindt u de oorzaken en oplossingen voor dit probleem:

1. Beperking van woorden

plan

Als u er zeker van wilt zijn dat alle inhoud op uw website wordt vertaald, kunt u upgraden naar een geavanceerder ConveyThis-abonnement door naar uw ConveyThis Dashboard te gaan, op 'Abonnement wijzigen' te klikken en het gewenste abonnement en de factureringsfrequentie te selecteren.

2. Uitgesloten pagina's of div's

Controleer of u het onvertaalde deel al rechtstreeks in ConveyThis Exclusions hebt uitgesloten.

3. Woordenlijstregels

Controleer of u een uitzonderingsregel heeft in de ConveyThis-woordenlijst.

verklarende woordenlijst2

4. Vertaalschakelaar

Controleer of u de vertaling heeft gewijzigd op de pagina Domeinen.

Schermafbeelding 2 5

5. JavaScript-inhoud

Controleer of de onvertaalde inhoud door JavaScript is gegenereerd.

Vorige Waarom heb ik geen toegang tot de Visuele Editor?