Stuur bezoekers automatisch door naar vertaalde pagina's met ConveyThis

Vertaal PDF-bestanden op ConveyThis

Met ConveyThis kunt u eenvoudig PDF-bestanden vertalen voor uw websitegebruikers op basis van de taal die zij selecteren.

Volg deze eenvoudige stappen om deze functie in te schakelen:

1. Ga naar “Instellingen” en klik op “Meer opties weergeven”
  2. Zoek 'PDF vertalen (pdf-bestanden adopteren voor specifieke taal)' en zorg ervoor dat dit is gemarkeerd als JA.
pdf vertalen

3. Sla de instellingen op.

4. Ga naar “Visual Editor” en klik op de penafbeelding van het PDF-bestand dat u wilt wijzigen.

5. Selecteer in het pop-upscherm het nieuwe pad naar de PDF op uw server. En bespaar.

Dat is het!

Vorige Stuur gebruikers automatisch door op basis van taalvoorkeuren met ConveyThis
Volgende Wijzig mediabestanden (afbeeldingen, pdf's) in uw vertaalde versie met ConveyThis