Lander Vertalingplug-in

Hoe installeer je ConveyThis op:

Lander Vertalingplug-in

Het integreren van ConveyThis in uw site is snel en eenvoudig, en Lander is daarop geen uitzondering. In slechts een paar minuten leert u hoe u ConveyThis op Lander installeert en het de meertalige functionaliteit geeft die u nodig heeft.

Stap 1

Maak een ConveyThis-account aan, bevestig uw e-mailadres en ga naar het dashboard van uw account.

Stap 2

Op uw dashboard (u moet ingelogd zijn) navigeert u naar «Domeinen» in het bovenste menu.

Stap 3

Klik op deze pagina op “Domein toevoegen”.

Er is geen manier om de domeinnaam te wijzigen, dus als je een fout hebt gemaakt met de bestaande domeinnaam, verwijder deze dan gewoon en maak de nieuwe aan.

Als je klaar bent, klik je op "Instellingen".

*Als u ConveyThis eerder voor WordPress/Joomla/Shopify hebt geïnstalleerd, is uw domeinnaam al gesynchroniseerd met ConveyThis en zal deze zichtbaar zijn op deze pagina.
U kunt de stap voor het toevoegen van een domein overslaan en gewoon op 'Instellingen' naast uw domein klikken.

Stap 4

U bevindt zich nu op de hoofdconfiguratiepagina.

Selecteer bron- en doeltaal(talen) voor uw website.

Klik op "Configuratie opslaan".

Stap #5

Scroll nu naar beneden en kopieer de JavaScript-code uit het onderstaande veld.

<!-- ConveyThis code -->
<script type="rocketlazyloadscript" data-minify="1" src="https://www.conveythis.com/wp-content/cache/min/1/javascript/conveythis-initializer.js?ver=1714686201" defer></script>
<script type="rocketlazyloadscript" data-rocket-type="text/javascript">
  document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(e) {
    ConveyThis_Initializer.init({
      api_key: "pub_xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"
    });
  });
</script>
<!-- End ConveyThis code -->

Stap #6

Log in op Lander, open de pagina-editor, zoek «Head» in de rechterhoek, voer de code in en sla de wijzigingen op. Laad vervolgens uw pagina opnieuw en u zou een optie moeten zien om uw pagina te vertalen. Gefeliciteerd! U heeft uw Lander-pagina succesvol vertaald met ConveyThis.

*Als u de knop wilt aanpassen of vertrouwd wilt raken met aanvullende instellingen, ga dan terug naar de hoofdconfiguratiepagina (met taalinstellingen) en klik op «Meer opties weergeven».

Vorige Joomla-integratie
Volgende Localhost-integratie