Joomla-integratie

Hoe installeer je ConveyThis op:

Joomla plug-in vertalingen

Het integreren van ConveyThis in uw site is snel en eenvoudig, en Joomla is daarop geen uitzondering. In slechts een paar minuten leert u hoe u ConveyThis op Joomla installeert en het de meertalige functionaliteit geeft die u nodig heeft.

Stap 1

Ga naar uw Joomla-configuratiescherm en klik op «Systeem» — «Extensies«

Stap 2

Typ ConveyThis in het zoekveld en de extensie verschijnt. Klik erop om door te gaan naar de installatiepagina.

Klik hier op de knop ‘Installeren’ en klik vervolgens opnieuw op ‘Installeren’ op de bevestigingspagina.

Stap 3

Zodra de installatie is voltooid, gaat u naar de categorie «Componenten» en ConveyThis verschijnt daar. Klik erop.

Stap 4

Op deze pagina moet u uw instellingen configureren.

Om dat te doen, moet u eerst een account aanmaken op www.conveythis.com als u dat nog niet heeft gedaan.

Stap #5

Zodra u uw registratie heeft bevestigd, wordt u doorgestuurd naar uw dashboard.

Kopieer uw unieke API-sleutel en ga terug naar de configuratiepagina van de extensie.

Stap #6

Plak uw API-sleutel in het juiste veld.

Selecteer bron- en doeltalen.

Klik op ‘Configuratie opslaan’.

Stap #7

Dat is het. Bezoek uw website, vernieuw de pagina en de taalknop verschijnt daar.

Gefeliciteerd, nu kunt u beginnen met het vertalen van uw website.

*Als u de knop wilt aanpassen of vertrouwd wilt raken met aanvullende instellingen, ga dan terug naar de hoofdconfiguratiepagina (met taalinstellingen) en klik op «Meer opties weergeven».

Probleemoplossen

Als u een 404-foutmelding krijgt wanneer u op de taalknop drukt, moet u «URL Rewriting» inschakelen in uw algemene configuraties.

Vorige Jimdo Vertalingplug-in
Volgende Lander Vertalingplug-in