Localhost-integratie

Instructie

Hoe installeer ik ConveyThis op localhost?

Voor ontwikkelaars is het gebruik van localhost een cruciaal aspect van hun workflow, vooral wanneer ze werken aan webapplicaties of programma's die afhankelijk zijn van een internetverbinding. Als onderdeel van het ontwikkelingsproces voeren ontwikkelaars tests uit om de functionaliteit van hun applicaties op localhost te verifiëren. Door een loopback-verbinding met de localhost tot stand te brengen, kunnen ze de applicatie testen op de computer en het besturingssysteem dat ze momenteel gebruiken.

U kunt onze ConveyThis- plug-in ook op localhost gebruiken. In de plug-in-instellingen kunt u in plaats van URL of IP “localhost” gebruiken voor het testen van de plug-in. Volg de onderstaande stappen!

Stap #1 - Maak een host en een account aan

Hoewel we geen nieuw domein als “localhost” kunnen toevoegen, zal een virtuele host u helpen. Maak eerst een virtuele host en installeer ConveyThis.

Om dat te doen, moet u allereerst een account aanmaken op www.conveythis.com als u dat nog niet heeft gedaan.

Joomla 1

Stap 2 - Toegang tot domein in ConveyThis

Open de instellingen in uw account op carrythis.com en zoek “localhost” in domeinen.

Klik op “Instellingen” om uw instellingen te configureren.

domein

Stap 3 - Instellingen

Scroll naar beneden en volg de instructies om ConveyThis- code toe te voegen aan uw localhost- website.

Vergeet niet om uw eigen websitepagina's toe te voegen aan het virtuele hostbestand.

instellingeninlokalehost

Stap #4 - Controleer uw website

Om te controleren of Conveythis in uw localhost is geïmplementeerd, opent u de webontwikkelaarstools door het toepassingsmenu in uw browser te openen of door de sneltoets Ctrl + Shift + I te gebruiken.

Met behulp van de Inspector- tool zou u de Conveythis-code moeten kunnen bekijken.

OpLocalhost

Stap #5 - Vernieuw de pagina

Dat is het. Bezoek uw website, vernieuw de pagina en de taalknop verschijnt daar.

Nu kunt u beginnen met het vertalen van uw website.

Schermafbeelding 7 2

Stap #6 - Configuratie opslaan

ConveyThis biedt ook platformtonen en frames die door ontwikkelaars kunnen worden gebruikt.

U kunt met één klik krijgen wat u nodig heeft!

oplossing
Vorige Lander Vertalingplug-in
Volgende Magento Vertalingplug-in