WordPress-website vertalen

Hoe ConveyThis te installeren op:

WordPress-vertaalplug-in

Het integreren van ConveyThis in uw site is snel en eenvoudig, en WordPress is daarop geen uitzondering. In slechts een paar minuten leert u hoe u ConveyThis op WordPress installeert en het de meertalige functionaliteit geeft die u nodig heeft.

Stap 1

Ga naar uw WordPress-startpagina en ga naar “Plug-ins” en klik vervolgens op “Nieuwe toevoegen”

Stap 2

Typ ConveyThis in het zoekveld en de plug-in verschijnt.

Klik op “Nu installeren” en vervolgens op “Activeren”.

Stap 3

De plug-in wordt geïnstalleerd, maar niet geconfigureerd. Klik op “Get api key” om u te registreren op ConveyThis en verkrijg de API-sleutel.

Stap 4

Selecteer de bron- en doeltalen en klik op “Wijzigingen opslaan”.

Nadat u uw wijzigingen heeft opgeslagen, gaat u naar uw site en gebruikt u de taalwisselknop.

Gefeliciteerd! U heeft uw WordPress-site met succes vertaald met ConveyThis.

Vorige Vertaal Wix-website
Volgende Geverifieerde domeinindicatoren