Geverifieerde domeinindicatoren

Schermafbeelding 1

Nadat u succesvol een domein aan het systeem heeft toegevoegd, ziet u een melding waarin wordt bevestigd dat de widget nu actief en klaar voor gebruik is. Het is van cruciaal belang om te begrijpen dat de functionaliteit voor vertalingen ontoegankelijk blijft tenzij de widget eerst wordt geactiveerd. Dit zorgt ervoor dat alle vertaaldiensten soepel en efficiënt via uw domein verlopen. Om de widget te activeren, moet u de gedetailleerde stappen in de instructies volgen. Deze richtlijnen zijn bedoeld om u probleemloos door het activeringsproces te helpen. De link naar deze instructies vindt u eenvoudig naast de naam van het integratiesysteem. Deze link is uw toegangspoort tot het benutten van de volledige mogelijkheden van de vertaaldiensten, waardoor een naadloze integratie in uw domein wordt gegarandeerd.

U heeft bijvoorbeeld een website op WordPress

WordPress-vertaalplug-in

Ga naar uw WordPress-startpagina en ga naar “Plug-ins” en klik vervolgens op “Nieuwe toevoegen”

Typ ConveyThis in het zoekveld en de plug-in verschijnt.

Klik op “Nu installeren” en vervolgens op “Activeren” .

De plug-in wordt geïnstalleerd, maar niet geconfigureerd. Klik op “Get api key” om u te registreren op ConveyThis en verkrijg de API-sleutel.

Als u een website op Wix heeft

1200px Wix.com website logo.svg

Het integreren van ConveyThis in uw site is snel en eenvoudig, en Wix vormt daarop geen uitzondering. In slechts een paar minuten leert u hoe u ConveyThis op Wix installeert en het de meertalige functionaliteit geeft die u nodig heeft.

Vind onze plug-in in Wix's lijst met beschikbare apps.

U wordt doorgestuurd naar de instellingenpagina in uw carrythis.com-account.

Ga de volgende keer naar de lijst van uw app en klik op «Beheren» bij ConveyThis App.

Selecteer de brontaal (origineel) van uw website en de doeltaal(en) waarnaar u deze wilt vertalen. Klik op “Configuratie opslaan” zodra u klaar bent.

Als u een website heeft voor andere services

hoekige vertaalplug-in

Het integreren van ConveyThis JavaScript-widget in elke website is ongelooflijk eenvoudig. Volg gewoon onze eenvoudige, stapsgewijze handleiding om ConveyThis in slechts een paar minuten aan uw website toe te voegen.

Kopieer de JavaScript-code uit uw instellingen.

Schermafbeelding 3
Vorige WordPress-website vertalen
Volgende Volusion Vertalingplug-in