Wat is de procedure voor het verwijderen van mijn account?

Dit artikel biedt een handleiding voor het verwijderen van uw account. Houd er rekening mee dat het annuleren de vertaling van de inhoud stopzet en vertaalde pagina's van Google verwijdert, wat van invloed is op de paginarangschikking. Controleer eerst uw plan op het dashboard.

1. Uw account heeft een gratis abonnement

Als dat het geval is, kunt u uw account moeiteloos verwijderen door op 'Mijn profiel' te klikken en vervolgens op de knop 'Account verwijderen' te klikken .

Wat is de procedure voor het verwijderen van mijn account?

profiel

Wat is de procedure voor het verwijderen van mijn account?

Schermafbeelding 3

2. Uw account maakt deel uit van het premiumplan

Om het accountverwijderingsproces te starten, kunt u ons een e-mail sturen op [email protected] . Door de reden van de sluiting te delen, kunnen we uw toekomstige ervaring verbeteren. Vergeet bovendien niet om uw abonnement op te zeggen op de dashboardpagina 'Facturering' door op 'Huidig abonnement opzeggen' te klikken .

Klaar om te beginnen?

Probeer ConveyThis met onze proefperiode van 7 dagen
Vorige Reset of wijzig uw wachtwoord: een eenvoudig proces met ConveyThis
Volgende Welke betaalmethoden accepteert ConveyThis?