Hoe u uw e-mailadres voor contact kunt wijzigen met ConveyThis

Hoe u uw e-mailadres voor contact kunt wijzigen met ConveyThis

Dit artikel biedt een handleiding voor het bijwerken van uw e-mailadres voor contact.

Ga naar uw accountpagina:

Hoe u uw e-mailadres voor contact kunt wijzigen met ConveyThis

profiel

Vervang het bestaande geregistreerde e-mailadres door het nieuwe:

Klik op “ Wijzigingen opslaan ”.

Hoe u uw e-mailadres voor contact kunt wijzigen met ConveyThis

Schermafbeelding 9

Klaar om te beginnen?

Probeer ConveyThis met onze proefperiode van 7 dagen
Volgende Hoe selecteert u het meest geschikte plan dat aan uw eisen voldoet?