SquareSpace Integratie

Instructie

Hoe installeer je ConveyThis op SquareSpace?

Stap 1

Maak een ConveyThis.com account aan en bevestig het.

Stap 2

Op uw dashboard (u moet ingelogd zijn) navigeert u naar “Domeinen” in het bovenste menu.

menu domein

Stap 3

Klik op deze pagina op “Domein toevoegen”.

Er is geen manier om de domeinnaam te wijzigen, dus als je een fout hebt gemaakt met de bestaande domeinnaam, verwijder deze dan gewoon en maak de nieuwe aan.

Als je klaar bent, klik je op "Instellingen".

instellingen nieuw

*Als u ConveyThis eerder hebt geïnstalleerd voor WordPress/Joomla/Shopify, is uw domeinnaam al gesynchroniseerd met de ConveyThis en is deze zichtbaar op deze pagina.
U de adder domain stap overslaan en gewoon klikken op 'Instellingen' naast uw domein.

Stap 4

U bevindt zich nu op de hoofdconfiguratiepagina.

Selecteer bron- en doeltaal(talen) voor uw website.

Klik op "Configuratie opslaan".

hoofdconfiguratie nieuw

Stap #5

Scroll nu naar beneden en kopieer de JavaScript-code uit het onderstaande veld.

js-code

*Later wilt u misschien enkele wijzigingen in de instellingen aanbrengen. Om ze toe te passen, moet u eerst die wijzigingen aanbrengen en vervolgens de bijgewerkte code op deze pagina kopiëren.

*Voor WordPress/Joomla/Shopify heeft u deze code NIET nodig. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de instructies van de bijbehorende platfrom.

Stap #6

Ga naar uw SquareSpace dashboard en zet de volgende stappen: "Instellingen" -> "Geavanceerd" -> "Code Injection".

instellingen sqsp
geavanceerd
code-injectie

Stap #7

Plak die code in het "HEADER" -formulier en sla de wijzigingen op.

kop vorm

Stap #8

Dat is het. Bezoek uw website, vernieuw de pagina en de taalknop verschijnt daar.

Gefeliciteerd, nu kunt u beginnen met het vertalen van uw website.

* Als u de knop wilt aanpassen of bekend wilt raken met aanvullende instellingen, gaat u terug naar de hoofdconfiguratiepagina (met taalinstellingen) en klikt u op "Meer opties weergeven".

Vorige Shopify Translate-afrekenpagina
Volgende WebFlow-website vertalen