Hoe ik een mediabestand (afbeeldingen, pdf's) in mijn vertaalde versie kan wijzigen

Vertaling een medium.

Als u een ander type media (bijvoorbeeld een afbeelding met tekst) wilt laten zien in de vertaalde versie van uw website, kan ConveyThis helpen. Voeg eenvoudig de URL van de vertaalde media toe aan uw vertalingen. Als het gaat om het vertalen van mediabestanden zoals pdf's, is het proces hetzelfde.

1. Ga naar het instellingenmenu en klik op Shom meer opties.

instellingen

2. Stel in Algemene instellingen in welke media u wilt vertalen (Media, Video, PDF).

3. Ga naar uw website met media en verander van taal.

Schermafbeelding 2 7

4. Ga naar ConveyThis teksteditor en zoek naar vertalingen voor uw media. Nu kunt u de URL naar het mediabestand wijzigen wat u nodig heeft.

Schermafbeelding 3 4

5. Vernieuw uw bestand en controleer op bestandswijzigingen.

Schermafbeelding 4 2
Vorige Beheerders, managers en vertalers toevoegen/verwijderen?
Volgende Hoe verwijder ik een vertaling definitief?