Verander positie

Hoe verander ik de positie van de taalschakelaar?

Om de positie van de taalwisselaar te wijzigen, gaat u naar de pagina "Instellingen" en drukt u op "Meer opties weergeven".

vlag1

Scroll naar beneden tot "Positie" sectie. Daar kunt u de positie van de taalschakelaar wijzigen.

positie

Hoe plaats ik een taalwisselaar in mijn element?

U kunt de taalwisselaar in uw eigen element plaatsen. U kunt het bijvoorbeeld in het navigatiemenu of voettekst plaatsen.

Om dit te doen, stelt u "Positie type" in als "Aangepast", en voert u "id" van uw element in.

positie op maat

Hoe vind ik "id" van mijn element?

Ga hiervoor naar uw site, klik met de rechtermuisknop op het element waar u de taalwisselaar wilt plaatsen. Selecteer "Inspecteren" in het pop-upmenu.

inspecteren

U zou de "id" van het geselecteerde element moeten zien. Als u het niet ziet, moet u het zelf invoegen door de websitesjabloon te bewerken.

aangepaste ID
Vorige Verander vlag
Volgende Breng deze woordenlijst over