Kan ik mijn vertalingen importeren/exporteren?

De import-/exportfuncties

De import-/exportfunctie is beschikbaar voor de Pro+ en hogere abonnementen.

Als u niet bent aangemeld voor een van deze abonnementen, moet u naar uw pagina Vertalingen gaan en elke vertaling handmatig afzonderlijk aanpassen.

Vertalingen exporteren

Ga naar de pagina Domeinen en klik op het menu met drie stippen, kies uit de lijst in welk formaat u vertalingen wilt exporteren.

Schermafbeelding 3 3

Vertalingen importeren

Als u externe vertalingen aan uw ConveyThis- project wilt toevoegen, is het belangrijk om eerst de bestaande vertalingen te exporteren. Dit zorgt ervoor dat uw vertalingen nauwkeurig overeenkomen met de originele inhoud, aangezien ConveyThis zijn eigen methode heeft voor het lezen, analyseren en segmenteren van de inhoud voordat de vertalingen worden gemaakt.

Ga naar de pagina Domeinen en klik op het menu met de drie stippen en vervolgens op de knop CSV/TMX om vertalingen te importeren.

Schermafbeelding 2 6
Vorige Kan ik mijn URL's aanpassen?
Volgende Verander vlag