Shopify - oversætte kassen side

Instruktion

Sådan oversættes Shopify Kassen Side?

Trin 1

For det første skal du gå til din onlinebutik> Temaer> Rediger sprog.

Trin 2

Vælg derefter det sprog, du vil oversætte:

Trin # 3

Følg nedenstående trin for alle dine målsprog:

Hvis du ser dit målsprog på listen, er der ikke behov for nogen handling.

Ellers skal du trykke på Andre sprog ... og vælge dit målsprog.

Trin # 4

Gå til fanen Checkout & system , og fortæl din custome transtation for det valgte sprog.

Trin # 5

Til sidst skal du vælge dit originale sprog tilbage.

Trin # 6 - Gem og opdater

Det er det. Besøg dit websted, opdater siden og shopify checkout-siden oversættes også.

Din Shopify butik bør være fuldt oversat nu.

Tidligere Hvordan tilføjes CNAME-poster i DNS-manager?
Næste Shopify Integration