Shopify Integration

Instruktion

Sådan installeres ConveyThis på Shopify?

Trin # 1 - Gå til Apps

Gå til Shopify kontrolpanelet, og klik på "Apps" i menuen til venstre.

Klik derefter på "Besøg Shopify App Store".

Trin #2 - Find ConveyThis

Find ConveyThis app og installere det

Trin # 3 - Gå til Indstillinger

Når du har ConveyThis app, vil du blive dirigeret til brugerens dashboard i din conveythis.com konto.

Åbn siden "Domæner", og tryk på knappen "Indstillinger"

Trin # 4 - Kopier API-nøgle

Nu er du på hovedkonfigurationssiden. Foretag enkle indledende indstillinger.

Vælg dit kildesprog, målsprog, og klik på "Gem konfiguration".

Trin # 5 - Gem og opdater

Det er det. Besøg din webside, opdater siden og sprogknappen vises der.

Tillykke, nu kan du begynde at oversætte dit websted.

* Hvis du vil tilpasse knappen eller blive fortrolig med yderligere indstillinger, skal du gå tilbage til hovedkonfigurationssiden (med sprogindstillinger) og klikke på "Vis flere muligheder".
* For at oversætte kassen, skal du fortsætte her .

Trin # 5 - Gem og opdater

Det er det. Besøg din webside, opdater siden og sprogknappen vises der.

Tillykke, nu kan du begynde at oversætte dit websted.

* Hvis du vil tilpasse knappen eller blive fortrolig med yderligere indstillinger, skal du gå tilbage til hovedkonfigurationssiden (med sprogindstillinger) og klikke på "Vis flere muligheder".
* For at oversætte kassen, skal du fortsætte her .

Instruktion

Sådan oversættes Shopify Kassen Side?

Trin 1

For det første skal du gå til din onlinebutik> Temaer> Rediger sprog.

Trin 2

Vælg derefter det sprog, du vil oversætte:

Trin # 3

Følg nedenstående trin for alle dine målsprog:

Hvis du ser dit målsprog på listen, er der ikke behov for nogen handling.

Ellers skal du trykke på Andre sprog ... og vælge dit målsprog.

Trin # 4

Gå til fanen Checkout & system , og fortæl din custome transtation for det valgte sprog.

Trin # 5

Til sidst skal du vælge dit originale sprog tilbage.

Trin # 6 - Gem og opdater

Det er det. Besøg dit websted, opdater siden og shopify checkout-siden oversættes også.

Din Shopify butik bør være fuldt oversat nu.

Tidligere Shopify - oversætte kassen side
Næste SquareSpace Integration