SquareSpace Integration

Instruktion

Sådan installeres ConveyThis på SquareSpace?

Trin 1

Opret en ConveyThis.com konto, og bekræft den.

Trin #2

På dit dashboard (du skal være logget ind) skal du navigere til "Domæner" i den øverste menu.

menu domæne

Trin #3

Klik på "Tilføj domæne" på denne side.

Der er ingen måde at ændre domænenavn på, så hvis du har lavet en fejl med det eksisterende domænenavn, skal du blot slette det og oprette det nye.

Når du er færdig, skal du klikke på “Indstillinger”.

nye indstillinger

*Hvis du tidligere ConveyThis til WordPress/Joomla/Shopify, er dit domænenavn allerede synkroniseret til ConveyThis og vil være synligt på denne side.
Du kan springe tilføjelsen af domænetrin over og blot klikke på "Indstillinger" ud for dit domæne.

Trin #4

Nu er du på hovedkonfigurationssiden.

Vælg kilde- og målsprog for dit websted.

Klik på "Gem konfiguration".

hovedkonfiguration ny

Trin #5

Rul nu ned og kopier JavaScript-koden fra feltet nedenfor.

js kode

*Senere vil du måske lave nogle ændringer i indstillingerne. For at anvende dem skal du først foretage disse ændringer og derefter kopiere den opdaterede kode på denne side.

*For WordPress/Joomla/Shopify behøver du IKKE denne kode. For mere information henvises til instruktionerne i den tilhørende platfrom.

Trin #6

Gå til dit SquareSpace dashboard, og forefør følgende trin: "Indstillinger" -> "Avanceret" -> "Kodeinjektion".

indstillinger sqsp
fremskreden
kode indsprøjtning

Trin #7

Indsæt koden i "HEADER" form, og gem ændringer.

overskriftsform

Trin #8

Det er det. Besøg din webside, opdater siden og sprogknappen vises der.

Tillykke, nu kan du begynde at oversætte dit websted.

* Hvis du vil tilpasse knappen eller blive fortrolig med yderligere indstillinger, skal du gå tilbage til hovedkonfigurationssiden (med sprogindstillinger) og klikke på "Vis flere muligheder".

Tidligere Shopify Oversæt betalingsside
Næste Oversæt WebFlow-webstedet