SquareSpace Integration

Instruktion

Sådan installeres ConveyThis på SquareSpace?

Trin 1

Opret en ConveyThis.com konto, og bekræft den.

Trin 2

Naviger til "Domæner" i den øverste menu på dit dashboard (du skal være logget ind).

Trin # 3

Klik på "Tilføj domæne" på denne side.

Der er ingen måde at ændre domænenavn på, så hvis du lavede en fejl med det eksisterende domænenavn, skal du blot slette det og oprette det nye.

Når du er færdig, skal du klikke på “Indstillinger”.

*Hvis du tidligere ConveyThis til WordPress/Joomla/Shopify, er dit domænenavn allerede synkroniseret til ConveyThis og vil være synligt på denne side.
Du kan springe tilføjelsen af domænetrin over og blot klikke på "Indstillinger" ud for dit domæne.

Trin # 4

Nu er du på hovedkonfigurationssiden.

Vælg kilde og målsprog til dit websted.

Klik på "Gem konfiguration".

Trin # 5

Rul nu ned, og kopiér JavaScript kode fra feltet nedenfor.

* Senere vil du muligvis foretage nogle ændringer i indstillingerne. For at anvende dem skal du først foretage disse ændringer og derefter kopiere den opdaterede kode på denne side.

*For WordPress/Joomla/Shopify behøver du ikke denne kode. For yderligere oplysninger henvises til vejledningen i den tilhørende platfrom.

Trin # 6

Gå til dit SquareSpace dashboard, og forefør følgende trin: "Indstillinger" -> "Avanceret" -> "Kodeinjektion".

Trin # 7

Indsæt koden i "HEADER" form, og gem ændringer.

Trin # 8

Det er det. Besøg din webside, opdater siden og sprogknappen vises der.

Tillykke, nu kan du begynde at oversætte dit websted.

* Hvis du vil tilpasse knappen eller blive fortrolig med yderligere indstillinger, skal du gå tilbage til hovedkonfigurationssiden (med sprogindstillinger) og klikke på "Vis flere muligheder".

Tidligere Shopify Integration
Næste Weebly integration