Nulstil eller skift din adgangskode: En simpel proces med ConveyThis

Min Khanh Pham

Min Khanh Pham

Nulstil eller skift din adgangskode: En simpel proces med ConveyThis

Nulstil eller skift din adgangskode: En simpel proces med ConveyThis

Denne artikel giver vejledning i, hvordan du nulstiller eller ændrer din adgangskode effektivt.

Hvad er trinene for at nulstille min adgangskode?

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du nemt nulstille den ved at følge nedenstående trin:

Nulstil eller skift din adgangskode: En simpel proces med ConveyThis

Skærmbillede 11

Nulstil eller skift din adgangskode: En simpel proces med ConveyThis

Skærmbillede 12

Hvad er trinene for at ændre min adgangskode?

Gå til din kontoside:

Nulstil eller skift din adgangskode: En simpel proces med ConveyThis

profil

Nulstil eller skift din adgangskode: En simpel proces med ConveyThis

Skærmbillede 13

Klar til at komme i gang?

Prøv ConveyThis med vores 7-dages prøveperiode
Tidligere Er det muligt at bruge ConveyThis til flere websteder?
Næste Hvad er proceduren for at slette min konto?