Hvad er proceduren for at slette min konto?

Denne artikel giver en guide til sletning af din konto. Husk, at annullering standser indholdsoversættelse og fjerner oversatte sider fra Google, hvilket påvirker sideplaceringen. Bekræft først din plan på dashboardet.

1. Din konto er på den gratis plan

Hvis det er situationen, kan du nemt slette din konto ved at klikke på 'Min profil' og klikke på knappen "Slet konto" .

Hvad er proceduren for at slette min konto?

profil

Hvad er proceduren for at slette min konto?

Skærmbillede 3

2. Din konto er på præmieplanen

For at påbegynde processen for sletning af konto, bedes du venligst sende os en e-mail på [email protected] . At dele årsagen til lukningen hjælper os med at forbedre din fremtidige oplevelse. Derudover skal du huske at annullere dit abonnement på dashboardsiden "Fakturering" ved at klikke på "Annuller nuværende plan" .

Klar til at komme i gang?

Prøv ConveyThis med vores 7-dages prøveperiode
Tidligere Nulstil eller skift din adgangskode: En simpel proces med ConveyThis
Næste Hvilke betalingsmetoder accepterer ConveyThis?