Er det muligt at bruge ConveyThis til flere websteder?

For at bruge ConveyThis på flere websteder skal du bruge Multisite-funktionen, hvor hver hjemmeside svarer til ét domænenavn. Tjek prissiden for detaljer.

Er det muligt at bruge ConveyThis til flere websteder?

Er det muligt at bruge ConveyThis til flere websteder?

Gratis-, begynder- og forretningsplanerne tillader kun at bruge ConveyThis på én hjemmeside.

Skærmbillede 6

Her er premium-planerne, der tillader brug af flere websteder:

• Fordel: Op til 3 websteder
  • Avanceret: Op til 10 websteder
  • Udvidet: Op til 20 websteder For Enterprise-planer skal du kontakte os på https://www.conveythis.com/enterprise/
  • Større virksomheder og virksomheder: 100+

Husk, at ordantalgrænsen i hver plan gælder samlet for alle projekter på kontoen. Sproggrænser, teammedlemmer og funktioner er dog specifikke for hvert projekt. For eksempel kan du oversætte projekt A til 2 sprog og projekt B til 5 sprog separat.

Skærmbillede 7
Skærmbillede 8

Klar til at komme i gang?

Prøv ConveyThis med vores 7-dages prøveperiode
Tidligere Hvordan vælger man den bedst egnede plan, der opfylder dine krav?
Næste Nulstil eller skift din adgangskode: En simpel proces med ConveyThis