Kan jeg importere/eksportere mine oversættelser?

Import/eksport funktionerne

Import/eksport-funktionen er tilgængelig for Pro+ og nyere abonnementer.

Hvis du ikke er tilmeldt nogen af disse planer, skal du gå til din Oversættelsesside og manuelt ændre hver oversættelse individuelt.

Eksport af oversættelser

Gå til siden Domæner og klik på menuen med tre prikker, vælg fra listen i hvilket format du har brug for eksportoversættelser.

Skærmbillede 3 3

Import af oversættelser

Hvis du vil tilføje eksterne oversættelser til dit ConveyThis- projekt, er det vigtigt først at eksportere de eksisterende oversættelser. Dette sikrer, at dine oversættelser svarer nøjagtigt til det originale indhold, da ConveyThis har sin egen metode til at læse, analysere og segmentere indholdet, før oversættelserne oprettes.

Gå til siden Domæner og klik på menuen med tre prikker og derefter på CSV/TMX-knappen for at importere oversættelser.

Skærmbillede 2 6
Tidligere Kan jeg tilpasse mine URL'er?
Næste Skift flag