I løbet af 10 år hjælper vi virksomheder med at nå deres økonomiske og branding mål. Onum er et værdidrevet SEO-bureau dedikeret.

KONTAKTER

Skift flag

Du er her:

Hvordan skifter man flag?

Nogle gange er det nyttigt at ændre flag på oversættelsesknappen. For eksempel bruger vi amerikansk flag som standard for engelsk, men du kan ændre det til det britiske eller det australske flag.

For at gøre det skal du besøge siden "Indstillinger", trykke på "Vis flere muligheder".

Rul ned, så kan du skifte flag.

Næste Skift position
Indholdsfortegnelse