Kan jeg tilpasse mine URL'er?

URL tilpasning

I øjeblikket er det kun muligt at oversætte dine webadresser, hvis du opfylder disse to betingelser:

• Du administrerer en forretningsplan eller højere ( se prisdokumentationen )
  • Du er under underdomæne-integrationen, eller du har et WordPress-websted

Hvis det er tilfældet, kan du tilpasse din URL-struktur ved at følge nedenstående trin:

1. Gå til indstillingsmenuen og klik på Shom flere muligheder.

Skærmbillede 2 2

2. Vælg url struktur indstilling Regular eller Sub-domæne (tilgængelig fra Business plan).

Skærmbillede 1 2

3. Gem ændringer.

Skærmbillede 3 2
Næste Kan jeg importere/eksportere mine oversættelser?