Oversættelser vises ikke på min hjemmeside

For at begynde skal du rydde dit websteds og browsers cache, og derefter genåbne dit websted for at se, om ændringerne er blevet anvendt. Hvis ikke, har du muligvis redigeret den forkerte oversættelse. Følg denne tjekliste for at sikre, at du redigerer den korrekte oversættelse:

1. Brug af Visual Editor

Skærmbillede 6

Rediger de oversættelser, der ikke er korrekt opdateret og vist.

Skærmbillede 7
Skærmbillede 8

2. Brug af teksteditoren

Prøv at søge i din oversættelsesliste i den originale streng relateret til oversættelsen, som ikke er korrekt opdateret.
Skærmbillede 1 8

Tøv ikke med at Hard-Refresh* din hjemmesides side, ryd cachen og tjek tilbage i et inkognitovindue, hvis du ikke bemærker ændringerne.

* Hård opdatering:
Mac: cmd shift R
PC: ctrl F5

Tidligere Oversæt PDF (vedtag PDF-filer til et bestemt sprog)
Næste Hvorfor kan jeg ikke få adgang til Visual Editor?