Oversæt PDF (vedtag PDF-filer til et bestemt sprog)

Oversæt PDF-filer på ConveyThis

ConveyThis gør det nemt at oversætte PDF-filer til dine webstedsbrugere baseret på det sprog, de vælger.

Følg disse enkle trin for at aktivere denne funktion:

1. Gå til "Indstillinger", og klik på "Vis flere indstillinger"
  2. Slå op "Oversæt PDF (vedtage PDF-filer til bestemt sprog)" og sørg for det er markeret som JA.
oversætte pdf

3. Gem indstillingerne.

4. Gå til "Visual Editor" og klik på pennen billedet af PDF-fil, du ønsker at ændre.

5. På popup-skærmen skal du vælge den nye sti til PDF på din server. Og spar.

Så er det nu!

Tidligere Shopify – Oversæt dine Shopify-e-mailmeddelelser
Næste Oversættelser vises ikke på min hjemmeside