Oversæt WordPress hjemmeside

Sådan installeres ConveyThis på:

Wordpress oversættelsesplugin

Det er hurtigt og nemt at integrere ConveyThis på dit websted, og WordPress er ingen undtagelse. På blot et par minutter lærer du, hvordan du installerer ConveyThis til WordPress og begynder at give det den flersprogede funktionalitet, du har brug for.

Trin 1

Gå til din WordPress-hjemmeside og gå til "Plugins" Klik derefter på "Tilføj ny"

Trin #2

Skriv ConveyThis i søgefeltet, og plugin'et vises.

Klik på "Installer nu" og derefter "Aktiver".

Trin #3

Pluginnet vil blive installeret, men ikke konfigureret. Klik på "Get api key" for at registrere dig på ConveyThis og få api-nøglen.

Trin #4

Vælg kilde- og målsprog, og klik på "Gem ændringer".

Når du har gemt dine ændringer, skal du gå til dit websted og bruge knappen til at skifte sprog.

Tillykke! Du har oversat dit WordPress-websted med ConveyThis.

Tidligere Oversæt Wix hjemmeside
Næste Verificerede domæneindikatorer